Privat

Vi tilbyder terapi, psykoeducation, supervision. konfliktmægling og undervisning til private, såvel enlige som familier.


Vi tilbyder forløb i rammen af jeres hjem, såvel som i vores konsultation på Gl. Byvej 51, 5792 Årslev.


Vi er specialiserede i at hjælpe ved udfordringer såsom ADHD, Autismerne, og personlighedsforstyrrelse, ved sameksistens af disse. Såvel som ved de evt. medfølgende komorbide tilstande ved disse: Angst og fobier, PTSD, OCD, spiseforstyrrelse, misbrug, stress, depression, søvnforstyrrelse og andet lignende.


Vi har åbningstider i vores konsultation på hverdage indenfor "almindelige" åbningstider ml. kl. 9-17. Grundet vores speciale har vi kunder fra hele Danmark, hvorfor vi også afholder samtaler minimum en søndag månedligt, disse reserverede til kunder udenfor Fyn.


Behov kan være meget forskelligartede, og vi tilpasser forløbet til jeres behov. Metoder er terapeutens værktøj, og som en hvilken som helst anden håndværker tilpasser vi brug af vores værktøj, til det der hos dig, eller i din familie kan være af behov.


Samtaleforløbets varighed, samt hvor ofte der er behov for samtaler, tilrettelægges i samarbejde med jer.


Samtaler med enlige er af halvanden times varighed, inkl. evt. mellemliggende behov for støtte eller supervision pr telefon eller mail.


Samtaler med familier eller par, er af to timers varighed inkl. evt. mellemliggende behov for støtte eller supervision pr. telefon eller mail.


Samtaler kan i visse forløb tilbydes over Skype - varighed af dette er 45 minutter. Dette tilbydes kun i forbindelse med igangværende forløb, og kun med enkeltpersoner, hvor vi i JHO Consult har sikkerhed for at du som kunde er tryg, og kan udvikle under denne form for samtale.


Ved ønske om at høre mere eller evt iværksætte et forløb er du velkommen til at tage kontakt til os.