Ydelser

JHO Consult leverer ydelser til private, til insitutioner, til organisationer  og til virksomheder.


En virksomhed, en institution eller anden organisation, har oftest en fastlagt kultur, fastlagte værdier og normer, samt metoder eller tilgange der defineret arbejdes indenfor. Det samme gælder en familie, omend det her sjældent er formelt beskrevet.


Udfordringer der fører til kontakt med os opstår ofte i det spændingsfelt, hvor den enkelte ikke kan formå at indpasse sig den fastlagte ramme, om denne er formel, eller uformel.


Da der netop oftest er tale om allerede fastlagt og i helheden integreret værdi, tænkning, norm og dermed kultur, er vi specialiserede i at tilbyde unikke løsninger, der tilpasser sig det eksisterende. Således et samarbejde med os tilbyder skræddersyede løsninger der passer til det præcise og konkrete behov, i form af såvel kulturelle rammer, personlige egenskaber, såvel som organisatoriske eller personlige behov.


I menuens underpunkter, eller via menupunkter til højre for teksten kan du navigere videre og undersøge om der er beskrevet noget der kan ligne dit behov, og ellers kan du altid kontakte os direkte via såvel telefon, som mail, så kan vi sammen finde frem til en løsning der passer til dig eller din organisations behov.