Vilkår og betingelser ved brug af hjemmesiden

Denne hjemmeside stilles til rådighed af JHO Consult v./ Jan Have Odgaard, cvr nr. 29 06 39 58. JHO Consult er en privatejet danskbaseret konsulentvirksomhed, med ydelser fokuseret indenfor det specialiserede udviklingsområde vedrørende mennesker med særlige og særskilte vanskeligheder, herunder ADHD, Autismerne, personlighedsforstyrrelser, og svære komorbide vanskeligheder. Vilkår og betingelser listet i denne tekst gælder for beskyttelsen af indhold på JHO Consults hjemmeside.


ANSVAR

Alt materiale og andet indhold på hjemmesiden stilles til rådighed som det forefindes på siden, uden nogen form for garanti af nogen art fra JHO Consults side.Der påhviler i intet tilfælde JHO Consult, eller dets medarbejdere, nogen erstatningspligt for skader eller oplevet smerte af nogen art, herunder fx. ved erkendelser gennem læsning af tekster på siden, flashback til egne erindringer, forsøg på fejlagtigt at anvende beskrevne metoder, eller modeller på siden, eller anden skade der kan fremkomme eller opstå ved brug af, eller ved manglende evne til at bruge materiale på siden. JHO Consult kan på samme måde ejheller opstille garanti vedrørende brugen af tredjeparts sider der evt. linkes op til.


EJENDOMSRET, IMMATERIELLE RETTIGHEDER, COPYRIGHT

Indholdet på hjemmesiden tilhører Rikke og Jan Have Odgaard, eller JHO Consult v./ Jan Have Odgaard. JHO Consult giver tilladelse til at der hentes og bruges information til egen personlig og ikke-kommerciel brug. Ved ønske om kopiering, reproduktion, uploads, videresendelse, og/eller distrubution af indhold fra hjemmesiden til kommerciel eller offentlig brug, skal der rettes skriftlig henvendelse til JHO Consult på rikke@jhoconsult.dk eller til JHO Consult, Gl. Byvej 51, 5792 Årslev, med en konkret beskrivelse af ønske for anvendelse af eventuelt indhold fra hjemmesiden og vi vil så løbende tage stilling til hvorvidt der kan gives tilladelse til anvendelsen, hvorefter der vil blive sendt et skriftligt svar retur på anmodningen. Før skriftligt svar er modtaget, er der dermed ingen tilladelse til kommerciel eller offentlig anvendelse af indhold på siden. Indhold på hjemmesiden må heller ikke frames på tredjemands hjemmeside, men skal opslås med tydelig hyperlinkning, og med henvisning til copyright.


Tekster, billeder, tegninger, videoer og andet indhold eller andre elementer på hjemmesiden, samt selve hjemmesiden er beskyttet af copyright og af de rettigheder, der indehaves af JHO Consult v./ Jan Have Odgaard. Der er også indhold på siden der er beskyttet af andres copyright eller anden immaterielle rettigheder.


Intet på siden må forstås som overdragelser af licensret, copyright eller anden overdragelse af rettigheder.


HYPERLINKNING TIL OG FRA HJEMMESIDEN

JHO Consult linker frit til andre hjemmesider. JHO Consult har ingen kontrol over indhold på disse hjemmesider, og er ikke ansvarlig for indhold af en linket hjemmeside.

Ved hyperlinkning til indhold på JHO Consults hjemmeside skal der fortages tydelig hyperlinkning, der må ikke frames internt på en siden, og der skal henvises til rettighedsindehaver og Copyright.

Skulle links indeholde stødende materiale modtager vi gerne information herom, og vil efterfølgende følge op på dette og tage til overvejelse om vi fortsat vil linke op til påklagede tredjeparts side.


PRIVATPOLITIK

Brugen af hjemmesiden er anonym. Bruger identificeres ikke direkte. Hjemmesiden er hostet ved One.com og her indsamles statistik til overblik over brug af hjemmesiden. Ved ønske om mere viden omkring evt. anden anvendelse af disse data henvises til One.com.


Information der fremsendes til os via hjemmesiden forbliver anonym og kun ved yderligere aftale med de enkelte der har henvendt sig, kan dette senere i anonymiseret form risikere at blive anvendt til behandling i tekster osv..


Det er forbudt under nogen form at fremsende, overføre eller via siden anvende materialer, som måtte være ulovlige, truende, æreskrænkende, injurierende, uanstændige eller pornografiske, eller i uoverensstemmelse med nogen lovbestemmelse vedrørende dansk lov, eller som dansk lov er underlagt.