Samarbejdspartnere

I JHO Consult betragter vi alle vores klienter, faste som midlertidge, som vore ligeværdige samarbejdspartnere.


Dermed har vi samarbejdspartnere såvel i mange af Danmarks kommuner og institutioner, som i foreninger og patientorganisationer rundt om landet.


Disse samarbejder har dog ofte en midlertidig karakter, og udvikles eller afvikles løbende, efterhånden som vi påtager os eller løser opgaver for vore klienter.


Vi har dog også faste samarbejdspartnere, hvis samarbejde vi altid søger i forbindelse på forespørgsler vedrørende opgaver der berører deres fagområder. Nedenfor findes en kort beskrivelse af disse, samt henvisning til deres egne respektive hjemmesider, som vi anbefaler et besøg til.

Safe Nordic tilbyder deres kunder sundhedsfagligt samarbejde, baseret på kundens unikke og specifikke behov. Endvidere udbyder Safe Nordic fysisk Konflikthåndteringstræning på højeste faglige niveau, og under absolut trygge rammer, idet undervisningen  udbydes af specialister med stor såvel teoretisk som praktisk erfaring.


Vi har samarbejdet med Safe Nordic om afholdelse af  kurser til udfordrede unge, såvel som med kurser i almen fysisk og psykisk konflikthåndtering i institutioner.

Thomas Laursen grundlagde Safe Nordic i 2008, Du kan læse mere om firmaets og Thomas' profil ved at følge linket her