Duftfri praksis og konsultation:

Vi forsøger i så vidt omfang det er os muligt, at undgå duftstoffer og andre svært påvirkende kemikalier i vores konsultation.


Dermed tager vi et udvidet hensyn til de mange af vores klienter, der af enten stressrelaterede eller andre årsager forstyrres i deres opmærksomhed af uønskede og usynlige elementer i deres omgivelser.


Dette kræver at også vores klienter medvirker, og vi anmoder om at I, så vidt det lader sig gøre, undlader at gøre brug af parfumerede produkter når I kommer i vores konsultation til samtaler. Det drejer sig om såvel vaskemidler, hårprodukter, cremer, sæber, deodoranter osv.. Dette fordi disse stoffer bliver hængende længe efter vi andre er gået, og fordi de dermed kan have en uønsket og forstyrrende effekt på en anden klient.


Vi håber at vi med denne beskrivelse kan medvirke til at alle kan få en endnu bedre oplevelse i vores konsultation, og at vi med denne anmodning ikke har forekommet nogen af vores nuværende eller kommende klienter sårende, eller grænseoverskridende. Duft er jo et meget personligt valg, og vi har stor respekt for enhver indsats som enhver måtte vælge at gøre på baggrund af denne opfordring.


Når vi kommer ud til konsulentopgaver, eller behandlingsopgaver optræder vi ligeledes så duft- og kemikalieneutralt som det er os muligt. Vi respekterer og imødekommer enhver henvendelse vi måtte få omkring dette, så hold dig ikke tilbage med at ringe med særskilte bekymringer, allergier, overfølsomheder eller krav. Vi vil bestræbe os på at imødekomme ethvert ønske og behov af denne art.


Vi kan oplyse at vi i vores konsultation har PC'ere og andre naturlige arbejdsredskaber forbundet med vores administrative arbejde, herunder tryksager osv.. Skulle du kunne forudse udfordringer i forbindelse med dette, så tag også venligst kontakt, således vi evt. kan gøre brug af dine positive erfaringer, når vi finder en tilpasset løsning til dit behov.


Vi henviser for yderligere information til følgende sider:MCS foreningen i Danmark

Videnscenter for MCS

Astma og allergiforeningen Danmark

ASF og processuel håndtering af sanseindtryk

ADHD og processuel håndtering af sanseindtryk